Groen, rustig en kindvriendelijk

Waar ooit de medewerkers aan het eind van de werkdag de deur achter zich dichttrokken, stap jij juist dan je balkon op. Wijntje erbij, nog even genieten, met het centrum van Houten om de hoek. Hier wonen is heerlijk. Waarom? Omdat Houten groen, rustig en kindvriendelijk is. Je zit dicht bij de Lek en bent omringd door prachtige natuur. De perfecte omgeving om te wandelen, fietsen en varen. Maar ook supermarkten, cultuurcentra, terrasjes en restaurants zijn binnen handbereik. Kortom, er is van alles te beleven. Jong en oud voelt zich al snel thuis in Houten.

Een rondje Rond

Bij winkelcentrum Het Rond kun je terecht bij meer dan 140 winkels. Hier haal je al je boodschappen maar vind je ook die nieuwe jeans of blouse. Tenslotte sluit je een geslaagd rondje in Het Rond af met een heerlijke lunch of borrel bij één van de horecagelegenheden.

Op de fiets door Houten

Kom je Houten binnen, dan merk je al snel dat er veel aandacht voor fietsers en voetgangers is. Brede fietspaden, fietstunnels en prachtige fietsroutes. Scholen liggen allemaal aan een fietsroute en werkgelegenheden zijn goed met de fiets te bereiken. Wat ook op fietsafstand ligt is het gezellige centrum van Utrecht. Maar ga je liever met het openbaar vervoer? Elk kwartier vertrekt er een trein naar Utrecht. Kies je voor de auto? Dan bevind je je binnen 20 minuten in hartje Utrecht.